ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής εμφανίζονται στο προ-τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας και είναι οι εξής:

Παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο, μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας μόλις αυτή είναι έτοιμη, στην οδό Μικράς Ασίας 55, 54351 Θεσσαλονίκη, στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο αυτή σε περίπτωση που συνεργάζεστε με κάποια εταιρεία courier και θέλετε να τους ενημερώσετε να περάσουν για παραλαβή της παραγγελίας σας, με δική σας χρέωση.

Αποστολή εντός Θεσσαλονίκης

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο, με χρέωση μόλις €1,50 ανεξαρτήτου όγκου και ποσότητας της παραγγελίας, σας φέρνουμε με δικό μας μέσο την παραγγελία σας στο χώρο που θα μας δηλώσετε, τις ώρες που επιθυμείτε. Ισχύει για τις περιοχές Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Καλαμαριά, Ντεπώ, Κηφισιά, Χαριλάου, Πυλαία, Τούμπα, Τριανδρία, 40 Εκκλησιές) και για το Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιπες περιοχές εξυπηρετούνται με κανονική αποστολή και χρέωση αντίστοιχη.

Αποστολή με ΕΛΤΑ

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο, η αποστολή γίνεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με χρέωση €1,5 έως τρεις συσκευασίες για όλη την Ελλάδα, ενώ για τις παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου ισχύει ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης είναι αποκλειστική ευθύνη των ΕΛΤΑ και εξαρτάται από την τοποθεσία (αστικά κέντρα, χωριά, δυσπρόσιτες περιοχές).

Αποστολή με ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα)

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο, η αποστολή γίνεται με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ courier (πόρτα-πόρτα), με χρέωση €3 εως τρεις συσκευασίες για όλη την Ελλάδα, ενώ για τις παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου, η τιμή προσαρμόζεται ανάλογα. Ο χρόνος παράδοσης είναι αποκλειστική ευθύνη των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ και εξαρτάται από την τοποθεσία (1 ημέρα για αστικά κέντρα, 2-3 ημέρες για χωριά και δυσπρόσιτες περιοχές).