Η εταιρεία makemuesli είναι το συνώνυμο της υγιεινής διατροφής, δημιουργώντας προϊόντα που αγαπάτε.

Αν και είμαστε από τους πιο νέους στον χώρο της διατροφής, με ίδρυση το 2014, έχουμε φροντίσει να δίνουμε από την πρώτη στιγμή τον καλύτερο μας εαυτό. Το βασικότερο στοιχείο που μας διαφοροποιεί στην υπάρχουσα αγορά είναι η τήρηση μιας βασικής αρχής: να δημιουργούμε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην υγεία και την ευεξία σας.

Σεβόμαστε την φύση

Από την επιλογή των αγνών πρώτων υλών, μέχρι το τελικό προϊόν και την παράδοση του σε εσάς, Eλαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Έτσι, φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα μας, αφήνοντας το περιβάλλον απείραχτο.

Φτιαγμένα με αγάπη

Γνωρίζουμε ότι θα βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους. Ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό για εσάς, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην πόρτα σας

Χωρίς ατέλειωτο ψάξιμο στα ράφια, χωρίς να μετακινηθείτε, χωρίς να περιμένετε στην ουρά του ταμείου, ότι χρειαστείτε έρχεται στην πόρτα σας άμεσα. Έτσι, σας μένει παραπάνω χρόνος για να τα απολαύσετε όπως εσείς θέλετε!

Η επιτυχία έρχεται όταν δοκιμάζεις, βλέπεις το αποτέλεσμα και μετά το μοιράζεσαι με τον κόσμο.

Δεν κρατάμε κάτι μυστικό. Δοκιμάζουμε οι ίδιοι όλα μας τα προϊόντα αρκετές φορές και σε όλες τις συνθήκες για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές και βελτιώσεις αν χρειαστεί, και μετά, είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε με εσάς. Για να έχετε και εσείς το ίδιο αποτέλεσμα, κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας.

Ακούμε προσεκτικά κάθε σας πρόταση και σχόλιο.

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Το ίδιο και οι ιδέες του αλλά και οι απαιτήσεις του. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε την επικοινωνία μαζί σας. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να μας δείξετε τί ακριβώς χρειάζεστε.

Επιλέγουμε τοπικά.

Τα Ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα ανταποκρίνονται ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις. Φροντίζομε να δίνουμε προτεραιότητα στις εγχώριες πρώτες ύλες για να προωθηθεί και να κυριαρχήσει Ελληνικό στοιχείο. Με αυτό το τρόπο, πετυχαίνουμε εκμηδενισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μας, ενώ ενισχύουμε την εσωτερική οικονομία.

Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι των γεύσεων και των απολαύσεων.

Έχουμε γίνει η πρώτη και αγαπημένη σας προτίμηση για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, φαίνεται καθημέρινά σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας, σε κάθε επικοινωνία μας. Συνεχίζουμε και είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε έναν καλύτερο και πιο υγιή κόσμο.